BROWNİ
500 . GR TEREYAĞ
1,000 GR TOZ ŞEKER
10 . ADET YUMURTA
300 GR UN
200 GR KAKAO
500 GR BÜTÜN CEVİZ
100 GR BİTTER KUVERTUR
YAPILIŞI:
OCAKTA TEREYAĞINI ERİT ORTALAMA 50. 60 . DERECE SICAKLIKTA OLMASI GEREKİYOR KUVERTUR U PARÇALA VE TEREYAĞINA İLAVE EDEREK ERİT ARDINDAN YUMURTAYI EKLE VE YAVAŞTAN KARIŞTIR ARDINDAN TOZŞEKERİ İLAVE EDEREK TEKRAR KARIŞTIR DİĞER MALZEMELERİ İLAVE ET VE YAĞLI KAĞIT İLE KAPLADIĞIMIZ TEPSİYE DOLDUR 180 DERECEDE ORTALAMA 35 DK PİŞİR FIRINA GÖRE PİŞME SAATİ DEĞİŞİKLİK GÖSTEREBİLİR
BROWNİNİN SIRRI KULLANDIĞINIZ KUVERTUR KAKAO VE TEREYAĞINDA GİZLİDİR (CALLEBAUT , İREX, VİZYON , VE PURATOS ) TAVSİYE EDİLEN MARKALARDIR %55 LİK KUVERTUR SİZLERİ MUTLU EDECEK BROWNİ KEKİNİZ İÇİN MÜKEMMEL OLACAKTIR