15 adet yumurta
300 gr su
500 gr toz şeker
125 gr pasta katkı maddesi
40 gr kabartmatozu
100 gr nişasta
800 gr un
bir tatlı kaşığı vanilya
yapılışı : sırası ile bütün malzemeleri mksere dök ve 5 ila 10 dakika arası mikserde hızlı devirde çırpma teli ile çırp mikserin devir hızı ve tellerinin aralığı dahi kabarmasını etkilediği için burada iş size düşüyor pandispanyanın hamuruna dokunduğunuzda hafif parlak krem rengi bir renk alması gerekiyor çemberlere veya tepsiye yağlı kağıdı serdikten sonra hamurumuzu doldurup önceden ısıtılmış fırında 180 derecede 45 dakika pişiriyoruz ( pastamızı yaparken kekimizi akağaç veya vanilya şurubu ile nemlendirirseniz daha aromatik ve lezzetli bir pasta ile misafirlerinizi mutlu edebilirsiniz