HADİ BAŞLAYALIM
AHTAPOTLARI SERT BİR CİSİMLE VURARAK YUMŞATIYORUZ SU , ŞARAP , LİMON ,SİRKE VE DEFNE YAPRAĞI İLE YARIM SAAT HAŞLIYORUZ TAVDA SARIMSAK VE TEREYAĞI KAVURUN UNU İLAVE EDİN UN KAVRULDUKTAN SONRA SOYA SOSUNU İLAVE EDİN KREMAYI DAHİL EDİP KARIŞTIRIN OCAKTAN ALIN
AHTAPOTLARI GÜVECE ALIN SOSU ÜZERİNDE GEZDİRİN YAĞLI KAĞIT VEYA FOLYO İLE GÜVECİN ÜZERİNİ KAPATARAK 200 DERECEDE ISINMIŞ FIRINDA 3 SAAT PİŞİRİN SEBZELERİ BİRAZ YAĞLAYIP TUZ VE KARABİBER İLE HARMANLAYARAK IZGARADA PİŞİRİYORUZ TAVSİYE EDİLEN SEBZELER ( KABAK ,PATATES,ENGİNAR) GÜVECİ FIRINDAN ALIP SOSUNU TABAĞA DÖKÜYORUZ SEBZE VE AHTAPOTLAR İSTENİLDİĞİ GİBİ DİZAYN EDİLİP SOSUN BİRAZINIDA ÜZERİNDE GEZDİREREK SERVİS EDİYORUZ